Сім’я Міхаеля Шумахера заробила понад 3 млн. євро, продавши на аукціоні вісім годинників із його колекції


20:4516.05.2024

Найціннішим екземпляром на аукціоні став годинник мануфактури F.P. Journe 2004 випуску, які були виготовлені спеціально для Міхаеля Шумахера.

Про це пише SWI, передає Інше ТВ.

Годинник мануфактури F.P. Journe 2004 випуску був проданий на аукціоні Christie’s в Женеві за 1,2 мільйона швейцарських франків (трохи більше 1,2 мільйона євро). На червоному циферблаті годинника зображені символи семи чемпіонських титулів Міхаеля Шумахера, а також посвята йому від колишнього голови команди Ferrari, який подарував їх спортсмену як Різдвяний подарунок.

Годинник Rolex був проданий за 250 тис.франків, годинник Audemars Piguet – за 330 тис.франків. П’ять інших годинників від бренду F.P. Journe було продано загалом майже за 1,4 мільйона франків. Покупцям довелося досить глибоко залізти у свої кишені, оскільки до кожної продажної ціни додали ще комісію аукціонного будинку, що становить близько 26%.

Кілька годинників були продані на аукціоні за нижчою ціною в порівнянні з естімейтом, наприклад, червоний годинник Ferrari, який був виставлений з оцінкою приблизно в один-два мільйони франків. А ось найдешевший лот зробив найзначніший ціновий стрибок: скринька для п’яти годин F.P. Journe була оцінена експертом Christie’s у 5 тис. франків, але своєму новому власнику вона дісталася за суму, що втричі перевищує початкову.

Інформація про учасників торгів є предметом найсуворішої конфіденційності, і вона може бути розкрита лише з особливого дозволу нових власників годинника. Так що сказати, хто купив якийсь годинник, неможливо.

М. Шумахер живе зі своєю родиною неподалік Женеви. Він не з’являвся на публіці з моменту серйозної травми, яка була отримана під час катання на лижах у 2013 році. Сім’я не надала жодної інформації про те, як він почувається зараз.

Як повідомляло Інше ТВ, Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, за якими ніхто не прийшов. Початкова ціна – 10 грн.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube