На кордоні Естонії і РФ вивісять плакат із нагадуванням про злочини Путіна


15:1108.05.2024

Завтра, 9 травня, у місті Нарва на стіні місцевого замку вивісять плакат із написом “Путін – військовий злочинець”. Таку акцію вже проводили минулоріч, пише ЛБ.

Зазначається, що акцію приурочать до Дня Європи. На стінах Нарвського замку вивісять прапори Естонії, Європейського союзу та України.

Також там розмістять плакати з написами “Європа починається з нас” та “Путін – військовий злочинець”, які мають нагадати росіянам про ті руйнування, яких завдає Україні російський терористичний режим.

“Наш посил простий: у Нарві проходить кордон між вільною Європою та терористичною Росією, де по один бік стоїть верховенство закону, демократія і свобода слова, а по інший – цензура, знищення людей і насильство. Хай живе Україна! Хай живе Естонія! Хай живе вільна Європа!” – зазначила міністр культури Хейді Пурга.

Прапори та плакат “Європа починається з нас” залишаться на стінах Нарвського замку деякий час, а плакат “Путін – військовий злочинець” висітиме на стінах замку лише 9 травня.

Вперше плакат “Путін – військовий злочинець” був вивішений на стіні замку в Нарві 9 травня 2023 року. Тоді він, викликавши неоднозначну реакцію у місті, провисів там близько тижня.

Читайте: Парламент Естонії оголосив Московський патріархат інститутом, що підтримує військову агресію



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube