Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО)


16:1605.05.2024

Понад мільйон людей заповнили бразильський пляж Копакабана на безкоштовному концерті Мадонни в суботу, незважаючи на спеку, щоб побачити завершення її світового туру “Celebration”.

Про це пише Reuters.

Пісок і бульвар на березі океану навколо знаменитого пляжу Ріо-де-Жанейро були заповнені натовпом на кілька кварталів, який місто оцінило в 1,6 мільйона чоловік.
Багато хто стояв там годинами або навіть днями, щоб зайняти гарне місце, в той час як багатші фанати стояли на якорі в десятках човнів біля пляжу, а глядачі заповнили прибережні квартири.

Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 1
Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 11
Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 3
Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 12
Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 5
Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 13
Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 7
Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 14
Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 9
Мадонна дала безкоштовний концерт, на який прийшло 1,6 млн. глядачів (ФОТО, ВІДЕО) 15

Пожежники розпилювали воду перед концертом, коли температура перевищила 30 градусів за Цельсієм (86 градусів за Фаренгейтом), щоб охолодити фанатів, які зібралися біля сцени поп-королеви, а питну воду роздавали безкоштовно. Під час нічного концерту температура була близько 27 градусів за Цельсієм (81 градус за Фаренгейтом).
65-річна Мадонна виконувала такі пісні, як “Like a Prayer”, “Vogue” і “Express Yourself” понад дві години з 22:45 вечора (01:45 за Гринвічем у неділю), завершуючи турне найкращих хітів, яке розпочалося наприкінці минулого року.

“Ріо, ми тут, у найкрасивішому місці в світі, з океаном, горами, Ісусом”, – звернулася Мадонна до натовпу, маючи на увазі величезну статую Христа Спасителя на вершині гори в місті. “Магія”.

Понад 3 000 поліцейських були розміщені навколо концертного майданчика, де “Роллінг Стоунз” і Род Стюарт також збирали мільйонні натовпи. Влада застосувала стратегію управління натовпом, подібну до тієї, що була застосована під час знаменитого святкування Нового року в місті.
Бразильська влада посилила свою пильність щодо проблем зі здоров’ям, пов’язаних зі спекою, після того, як минулого року на концерті Тейлор Свіфт померла молода бразильська фанатка через теплове виснаження.
Влада штату і міста Ріо-де-Жанейро заявила, що витратила на концерт 20 мільйонів реалів (3,9 мільйона доларів США), а решту профінансували приватні спонсори. За оцінками влади, концерт може принести близько 300 мільйонів реалів в економіку Ріо-де-Жанейро.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube