росіяни хочуть захопити Часів Яр під 9 травня, але захисники розраховують відбити цей наступ завдяки вчасним поставкам зброї – Зеленський (ВIДЕО)


22:3621.04.2024

росія має наміри до 9 травня захопити Часів Яр в Донецькій області, уле українські захисники розраховують вистояти та відбити наступ ворога. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю для NBC News, передає УНН.

росія хоче до 1 червня мобілізувати 300 тисяч бійців. Ми до цього готуємось. До 9 травня росія розраховує на сході України зайняти Часів Яр. Я розраховую, що ми вистоїмо, що надійде зброя вчасно, і ми зможемо відбити ворога, а потім розбити плани рф щодо повномасштабних контрнаступальних дій в червні – сказав президент.

За словами Зеленського, сьогодні українським бійцям, які тримають оборону на тому напрямку, не вистачає потрібного озброєння. Тому він розраховує на допомогу від США.

Я нещодавно був в регіоні, говорив з бійцями. Бійцями не вистачає техніки, щоб боротися з російськими дронами-розвідниками, які коригують артилерійський вогонь росії, а також не вистачає артилерійських снарядів

Читайте: Робимо все можливе, щоб збільшити захист неба – Зеленський (ВIДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube