Палестинські біженці збиратимуть “джихад-машини” в Чечні – ЗМІ


18:2118.04.2024

Влада Чеченської Республіки РФ вирішила використати працю палестинських біженців, які втекли від війни в Секторі Газа, для війни в Україні. Про це повідомляє Arbat.media, пише Кореспондент.

Міністр промисловості та енергетики Адам Хакімов та міністр ЧР з питань національної політики, зовнішніх зв’язків, друку та інформації Ахмед Дудаєв провели зустріч з переселенцями з Палестини.

Учасники зустрічі обговорили підприємства, на яких можуть працевлаштуватися безробітні біженці, що залишилися, з сектора Газа. Нині перевага надається автомобілебудуванню та галузі електроприладів.
Спочатку палестинці пройдуть мовні курси та перепідготовку, а нове місце роботи допоможе переселенцям інтегруватися до чеченського суспільства та “стати повноцінними громадянами”.

Біженців планують працевлаштовувати на підприємство Чеченавто. Виробничі потужності цієї компанії використовуються для виготовлення автомобілів, якими користуються російські окупанти в Україні – так звані “джихад-машини”.

Проєкт видання Радіо Свобода під назвою Кавказ.Реалії зазначає, що після початку ізраїльської військової операції в секторі Газа до Чечні прибуло близько 200 палестинських біженців.

Читайте: США хочуть повернути оновлений уряд Палестини в Газу, але є багато але



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube