Пономарьов, Хома й Тополя випустили нову пісню “Темна нічка” (ВІДЕО)


11:4118.04.2024

Український співак Олександр Пономарьов випустив нову пісню з українським співаком Михайлом Хомою (Dzidzio) та фронтменом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею і презентував кліп на неї. Пісню “Темна нічка” опублікували на YouTube-каналі Пономарьова.

Як розповіло видання Гордон, текст і музику до “Темної нічки” написав Пономарьов, режисером кліпу став Володимир Шурубура.

“Ця пісня присвячена військовим і про наших військових та їхніх коханих і близьких: матерів, доньок, сестер”, – зазначено в наданому виданню пресрелізі. 

Пономарьов розповів, що ідея пісні народилася під час поїздок із Хомою до військових на фронт. 

“Одного разу я кажу [військовим]: “Щось у мене нічого не йде. Таке веселе, як “Горить, палає техніка ворожа…”, мені здається, зараз не на часі. Що мені зробити?” Вони кажуть: “Ну, зараз війна така липка, в’язка, важка війна зараз іде – не знаємо”. Але тут мені прийшла історія із цією піснею. Я її написав у дорозі (здається, ми їхали з Михайлом до військових на Кривий Ріг) і відклав убік. Чомусь вона в мене одразу не викликала [відчуття], що її терміново треба робити. Але, коли я почав писати нову пісню, зрозумів, що мені з голови не виходить та… Відчув, що, можливо, ця пісня зараз і потрібна. Пісня-подяка нашим воїнам, пісня-підтримка наших захисників і нагадування, що їх люблять і чекають”, – сказав Пономарьов.

Кліп знімали два дні, зйомки відбувалися в розташуванні однієї з військових частин (артист публікував в Instagram фото, зроблене під час зйомок). 

“Ми два дні знімали – жодної [тривоги]. А тільки режисер сказав: “Стоп, знято!” – буквально через пів хвилини повітряна тривога. Ну як воно може так бути?” – сказав музикант.  

Перед широкою публікою прем’єра пісні відбудеться 20 квітня – Пономарьов і Хома в супроводі симфонічного оркестру даватимуть концерт “Україна переможе” у столичному Палаці “Україна”. Під час концерту відбуватиметься збір на FPV-дрони для одного з підрозділів особливого призначення у складі 41-ї окремої механізованої бригади. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube