Не тільки запроданка. Український модельєр розповів, як Повалій, по суті, вкрала у нього сукні (ФОТО, ВІДЕО)


23:0330.03.2024

Український дизайнер Андре Тан розповів, як свого часу його підставила Таїсія Повалій, яка нині відкрито підтримує Путіна та повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Історією 20-річної давності модельєр поділився в інтерв’ю Аліні Шаманській.

Тоді зрадниця була зірковою клієнткою дизайнера і замовляла у нього вбрання. Якось артистка, яка не потребувала грошей, не заплатила за сукні Андре Тана, які він пошив спеціально для неї. Повалій забрала дизайнерські речі й одну з них нахабно носила.

Не тільки запроданка. Український модельєр розповів, як Повалій, по суті, вкрала у нього сукні (ФОТО, ВІДЕО) 1Фото: instagram.com/andre_tan_official/instagram.com/tais.povaliy_thebest

“Це була дуже давня історія. Я зараз не хочу навіть це розповідати, бо це некрасиво, але минуло вже майже 20 років. Я колись пошив їй декілька суконь. Вона приміряла і сказала: “Це не те, це не так” і не заплатила, але забрала їх. Її водій забрав”, – розповів модельєр.

Андре Тан додав, що пізніше побачив Повалій у вкраденій сукні на одній з вечірок. Там вона без краплі сорому заявила, що не мала іншого вибору, адже напередодні у неї порвалося вбрання, в якому вона планувала з’явитися на заході.

“Потім я її побачив у цій сукні на якійсь вечірці, і підійшов й спитав: “Ну як вам? Не тисне? Все красиво?”. Вона сказала: “У мене розірвалася сукня? в якій я хотіла прийти”. І я так подумав: “Так, звісно, у твоєму великому гардеробі була лише сукня Андре Тана, яка тобі не дуже сподобалася”. Я, як-то кажуть, не злопам’ятний, але хату спалю”, – сміючись згадав цю історію дизайнер.

Нагадаємо, Повалій отримала громадянства РФ і проголосувала за Путіна. А Лорак не встигла, але поспішає



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube