Повалій отримала громадянства РФ і проголосувала за Путіна. А Лорак не встигла, але поспішає


11:5618.03.2024

Співачка та колишня народна депутатка України Таїсія Повалій отримала російське громадянство і проголосувала там на президентських виборах.

На фото, яке співачка оприлюднила в Instagram, вона стоїть із паспортом рф на тлі банера президентських виборів. 

Повалій заявила у коментарі пропагандистському виданню «Московський комсомолець»: «Я проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни росії. Мене переповнює неймовірна гордість за те, що я є частиною великого народу». 

Вона додала, що проголосувала «за шлях до світла і творення». Каже, що «щаслива», оскільки у «важливий для країни день віддала свій голос».

Нагадаємо, Служба безпеки України заочно повідомила про підозру Таїсії Повалій за трьома статтями Кримінального кодексу України:

  • ч. 6 ст. 111-1 (колабораційна діяльність);
  • ст. 436 (публічні заклики до агресивної війни);
  • ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України).

У разі затримання Повалій загрожує до 12 років ув’язнення.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, що ще одна зрадниця – Ані Лорак подала документи на отримання російського громадянства. Пишуть, що причиною рішення став шкурний інтерес. Джерело “Обозревателя” розповіло, що нещодавно Ані Лорак зустрічалася з путіністом Філіпом Кіркоровим. Під час розмови прихильник Кремля повідомив Кароліні Куєк (справжнє ім’я Лорак), що глава Федерального проекту по боротьбі з корупцією Віталій Бородін запропонував Держдумі РФ позбавити заробітку зірок, які не мають російського громадянства і відкрито не підтримують війну.

Після цієї новини, продовжило джерело видання, Лорак вирішила змінити громадянство. Таким чином вона намагається “врятувати свою дупу”.

Крім того, як розповів інсайдер, у артистки є нерухомість у РФ, зокрема кілька квартир у Москві та будинок у Сочі.

Нагадаємо: П’ять «народних» артистів-зрадників досі не втратили почесні звання: чому, пояснив Рух ЧЕСНО



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube