Сіамська близнючка Еббі Хенсел тепер одружена – інша сестра ще чекає на кохання (ВІДЕО)


13:2130.03.2024

Еббі та Бріттані Хенсел, які задокументували своє життя в реаліті-серіалі TLC «Еббі та Бріттані», мають нового члена родини, бо Еббі вийшла заміж.

Про це повідомляє TODAY.com, передає Інше ТВ.

Сіамські близнючки Еббі та Бріттані Хенсел вперше привернули національну увагу, коли вони з’явилися в “Шоу Опри Вінфрі” в 1996 році. Тепер сестри досягли важливої життєвої віхи: Еббі вийшла заміж.

Згідно з публічними даними, Еббі, вчителька, та Джош Боулінг, медбрат та ветеран армії США, одружилися у 2021 році. Сестри також поділилися фотографіями з весілля в соціальних мережах. Подружжя живе в Міннесоті, де народилися і виросли Хенселі.

Обидві сестри працюють у п’ятому класі школи в Міннесоті.

Згідно з фотографіями та відео на сторінці Bowling у Facebook, сім’я насолоджується походами на природу, морозивом і сноутюбінгом.

Еббі та Бріттані — двоголові зрощені близнючки, які мають спільний кровотік і всі органи нижче талії. Еббі контролює їхню праву руку та ногу, Бріттані – ліву.

Коли в 1990 році народилися Еббі та Бріттані, їхні батьки, Петті та Майк Хенсел, вирішили не розділяти дітей, вважаючи це занадто ризикованим. У той час лікарі казали, що шансів, що обидві переживуть операцію, мало.

«Як можна вибрати між двома?», – сказав Майк під час інтерв’ю журналу Time у 2001 році.

Зрощені близнюки народжуються приблизно в 1 випадку із 200 тисяч. За даними дитячої лікарні Філадельфії, приблизно 70% зрощених близнюків — жінки, і більшість з них народжуються мертвими.

У документальному фільмі 2003 року «Об’єднані на все життя» Петті Хенсел розповіла, що її доньки хотіли б колись мати дітей.

«Так, ми станемо мамами, — сказала тоді Бріттані. – Ми ще не думали про те, як бути мамами, але нам лише 16 — нам не потрібно думати про це зараз».

Як повідомляло Інше ТВ, Як в кіно. В Грузії близнючок з роддому продали в різні родини. Як вони знайшли одна одну (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube