Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки “чайові”, бо рідко заходили (ФОТО)


23:0318.03.2024

Розчарований дідусь, який був засмучений тим, що його онуки не дуже часто його відвідують, залишив їм у своєму заповіті лише по 50 фунтів стерлінгів кожному, і мав на це право, постановив суддя.

Фредерік Уорд-старший спричинив сімейну ворожнечу після того, як після смерті у 2020 році залишив майже весь свій статок у 500 000 фунтів стерлінгів, включно з квартирою вартістю 450 000 фунтів стерлінгів, двом своїм дітям, пише Метро.

Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 1
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 13

Він відкинув п’ятьох дочок свого померлого сина Фреда-молодшого і сказав своїм адвокатам, що засмучений тим, що вони не відвідували його після того, як його тричі госпіталізували з легеневою хворобою.

Але дізнавшись, що їх майже позбавили спадщини, п’ять онучок Фреда – Керол Гоуінг, Анжела Сен-Марсель, Аманда Хіггінботем, Крістін Ворд і Джанет Петт – подали до суду і заявили, що мають право на третину грошей свого покійного дідуся.

Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 3
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 14
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 5
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 15
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 7
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 16
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 9
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 17
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 11
Виховання після смерті. Багатий дідусь залишив онучкам у спадок тільки "чайові", бо рідко заходили (ФОТО) 18

Суддя Високого суду магістр Джеймс Брайтвелл постановив, що заповіт 2018 року був “цілком раціональним”, додавши, що онуки мали “дуже обмежений контакт” зі своїм “розчарованим” дідусем.

Відкидаючи їхні аргументи, магістр Брайтвелл сказав: “Дехто може вважати, що, як правило, коли дитина спадкодавця пережила його, він повинен залишити рівну частку свого майна нащадкам цієї дитини.

“Однак рішення не робити цього і розділити залишок, а отже, і основну частину майна між його дітьми, які вижили, навряд чи можна назвати положенням, яке не міг би зробити жоден розумний спадкодавець”.

Сестри стверджували, що заповіт 2018 року був “недійсним”, а їхні дядько Террі Уорд і тітка Сьюзен Вілтшир “неправомірно вплинули” на їхнього дідуся, щоб той змінив заповіт і віддав їм їхню частку свого майна.

Але суддя Брайтвелл сказав, що “докази не переконують мене” в тому, що Террі “примушував” свого батька або що Сьюзен “контролювала” його таким чином, щоб поставити під сумнів його заповіт.

Фред-старший раніше склав заповіт, який розділив його майно між усіма трьома дітьми.

Але Фред-молодший помер раніше за батька у 2015 році, після чого сім’я розпалася.

Коли Террі зачитував заповіт пана Уорда після його смерті, спалахнула запекла суперечка, яка була записана і відтворена в суді, коли з’ясувалося, що п’ять сестер були майже викреслені.

Кожній з них дядько Террі вручив конверт з 50 фунтами стерлінгів готівкою, повідомляє MailOnline.

Майстер Брайтвелл сказав, що сестри не відвідували дідуся в лікарні, тому що їм не повідомили, що він там перебуває, але це було пов’язано з тим, як часто його госпіталізували, а також “тому, що контакт між сторонами в будь-якому випадку припинився”.

П’ятеро сестер здійснювали лише “дуже рідкісні короткі візити” до дідуся, в той час, як він був у близьких стосунках зі своїм сином Террі та Сьюзен.

“Найімовірніше, що з огляду на обставини, які змінилися після смерті Фреда-молодшого, і обмеженість контактів з позивачами після цього, Фред розчарувався в позивачах”, – сказав магістр Брайтвелл.

Знявши з Террі та Сьюзен звинувачення у тому, що вони впливали на батька, аби той відмовився від своїх онучок, він сказав: “Докази не переконують мене в тому, що більш імовірно, ніж ні, що заповіт 2018 року був складений під неправомірним впливом обвинувачених або одного з них”.

Суддя також відхилив твердження про те, що пан Ворд не мав “дієздатності” скласти заповіт у 2018 році або що він був недійсним через “відсутність знання і схвалення” його наслідків.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube