Українська Волонтерська Служба запрошує на вебінар для волонтерів, які працюють з літніми людьми!


13:2611.03.2024

Питання безпеки у всіх сферах нашого життя було та залишається вкрай важливим. Однак особливо вразливими є також люди літнього віку. Важливо не лише знати основні правила безпеки, а й ділитись ними з Ба та Ді — тими, хто не має постійного доступу до актуальної інформації.

Так само важливо дбати про своє ментальне здоровʼя, щоб мати змогу допомагати іншим, без шкоди для себе.

Для цього Українська Волонтерська Служба запрошує на вебінар:

Коли? 14 березня о 17:00 | Онлайн (посилання на подію отримають всі зареєстровані учасники).

Реєструйтесь тут: https://bit.ly/3OZbxPg 

Мета вебінару — навчити волонтерів та представників організацій, які працюють з літніми людьми, розпізнавати ризики для стареньких та забігати їм. Розповісти, як волонтерам дбати про ментальне здоровʼя під час допомоги іншим.

Хто може взяти участь?

Волонтери та представники організацій, які допомагають старшим людям, та всі, хто в будь-який спосіб взаємодіє з Ба та Ді й прагне пояснити їм важливість безпеки.

Експерти та експертки розкажуть про основні загрози для літніх людей, поділяться досвідом роботи зі старенькими й особливостями комунікації з ними, пояснять основні правила цифрової й фізичної безпеки та турботи про ментальне здоров’я.

Окрім того, проєкт «Мій телефонний друг» щодня поєднує волонтерів та підопічних для того, щоб через телефонні розмови кожна людина, яка потребує підтримки, могла її отримати.

Мій телефонний друг — проєкт дружньої підтримки людей, що опинилися на самоті. Кожна людина, яка почувається самотньою, за допомогою телефонних розмов може отримувати тепло навіть на відстані сотні кілометрів.

Якщо ви відчуваєте потребу в спілкуванні або хочете допомагати іншим боротись із самотністю, долучайтесь до спільноти телефонних волонтерів проєкту «Мій телефонний друг».

Більше про волонтерство ви можете дізнатись на сайті проєкту: https://befriend.volunteer.country 

Для тих, хто відчуває самотність та хоче знайти телефонного друга, телефонуйте на гарячу лінію: 0 800 202 147 (у будні дні з 12:00 до 20:00)

Долучайте та діліться можливістю з іншими. Ваш дзвінок має значення!



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube