Про це знали, але забули. Кава з маслом допоможе схуднути


06:0618.02.2024

Дивовижний інгредієнт з високим вмістом жиру, доданий до кави, може допомогти вам схуднути.

Про це нагадує Daily Express.
Додавання вершкового масла до кави не є чимось новим, але останніми роками воно набуло популярності завдяки багатьом фітнес-інфлюенсерам, які пропагують спосіб харчування з високим вмістом жирів і низьким вмістом вуглеводів.
Можливо, ви здивуєтеся, дізнавшись, що додавання вершкового масла до кави може допомогти вам схуднути, згідно з деякими дослідженнями.

Але не поспішайте додавати шматочки масла у свій лате – тут є свої правила.

Вершкове масло в каві – не новий тренд. Ця практика існує сотні років і досі поширена в таких країнах, як Ефіопія, Ємен, деякі регіони Індії, Сінгапур, В’єтнам, Тибет і багато інших країн.

У деяких частинах Скандинавії, зокрема, у Фінляндії та Швеції, їдять каву. Це коли в каву додають кубики сиру лейпаюусто.

Ось деякі з найбільш відомих переваг додавання вершкового масла до кави для здоров’я – підвищення рівня енергії.
Поєднання кофеїну з кави та жирів з вершкового масла дає постійний приплив енергії, уникаючи сплесків та занепаду сил, які часто пов’язані з регулярним вживанням кави.

Завдяки високому вмісту жирів ви почуватиметеся ситішими, що допоможе зменшити загальне споживання калорій для тих, хто намагається схуднути.

Це може бути особливо корисно для людей, які дотримуються інтервального голодування або кетогенних дієт.

Вершкове масло може допомогти тим, хто дотримується кетогенної дієти, залишатися в стані кетозу, коли організм використовує жири замість вуглеводів для отримання енергії. Воно також багате на вітаміни А, Е та К2, які корисні для здоров’я.

Приготувати каву з маслом не так складно. Вам потрібно взяти одну столову ложку несолоного високоякісного вершкового масла і додати його в чашку з відфільтрованою чорною кавою.

Спробуйте вже цього ранку, раптом, вам сподобається?



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube