Скандал у Британії – похоронне бюро надіслало “валентинки” в будинок людей похилого віку


23:0317.02.2024

У Великій Британії похоронне бюро TH Sanders & Sons розіслало листівки до Дня святого Валентина жителям будинку для людей похилого віку Whitegates Care Centre, що було сприйнято як жахливий вчинок. Однак співробітники фірми заявили, що їхній жест було неправильно оцінено.

Про це пише The Guardian.

Листівки, надіслані до Центру догляду в Уайтгейтсі, що в графстві Суррей, були прикрашені червоним серцем і рожевим бантом, повідомляє газета “Сан”, і містили такі слова: “З любов’ю, Т.Г. Сандерс”: “Надіслано з любов’ю від TH Sanders & Sons”.

Один з родичів, ім’я якого не було названо, розповів газеті: “На щастя, нам вдалося заховати його до того, як мама побачила б його, оскільки це було б руйнівно. Це жахливо, коли директори похоронних бюро намагаються залучити нових клієнтів, націлюючись на вразливих літніх людей”.

Інший сказав: “Це викликало б у них велику плутанину, засмучення і розчарування, оскільки часто вони опиняються тут після втрати своїх партнерів на все життя”.

Захищаючи роздачу карток мешканцям, в будинку для літніх людей заявили: “Ми глибоко інтегровані в місцеву громаду, і ми цінуємо підтримку та участь усіх наших сусідів, в тому числі і Т.Г. Сандерса. З власної доброти і доброї волі вони принесли тепло, радість і щедрість мешканцям через різні ініціативи.

“Від доставки різдвяних ковдр, пожертвувань на наші благодійні лотереї, надсилання листівок і солодощів до дарування насіння для нашого саду – їхні внески були прийняті з вдячністю і повагою як від мешканців, так і від членів нашої команди.

“Мешканці були в захваті від отриманих листівок до Дня Святого Валентина, і всі вони чудово провели цей день”.

Представник материнської компанії похоронного бюро “Гідність” заявив: “Ми шкодуємо про те, що одна з філій похоронного бюро надіслала валентинку до Центру догляду “Уайтгейтс”: “Ми глибоко шкодуємо про будь-які ненавмисні страждання, спричинені валентинкою, надісланою до Центру догляду за хворими “Вайтгейтс” однією з наших філій.

Нагадаємо, 76% опитаних українців цьогоріч не святкували День святого Валентина



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube