«Кицьки. Краєвиди. Пляшки»: у Миколаєві відкрилась виставка Вадима Пустильника (ФОТО)


20:1625.01.2024

Сьогодні, 25 січня, у Миколаївському обласному художньому музеї ім.В.В. Верещагіна відкрилась персональна виставка художника, живописця, графіка Вадима Пустильника «Кицьки. Краєвиди. Пляшки», яка зібрала миколаївців та гостей міста у дружнє коло.

Персональна виставка, присвячена творчості Вадима Пустильника, – це своєрідний результат діяльності художника за різні періоди його творчої діяльності.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці музею, передає Інше ТВ.

Роботи Вадима Пустильника, які представлені на виставці, вражають своєю оригінальністю та особливим поглядом художника на все, що відбувається. На них можна впізнати об`єкти міста, зазирнути у повсякденне життя городян, посміхнутися сатиричній манері художника писати серйозні речі. Вадим Михайлович пропонує поглянути на Миколаїв з його точки зору, згадати втрачені місця старого міста, по–новому побачити, а іноді й відкрити для себе красу миколаївських подвір’їв, підворіть, вулиць, провулків, які знайомі художнику з дитинства, адже він корінний миколаївець, народився у 1959 році в цьому місті і полюбив його назавжди.

Вадим Пустильник – член Всеукраїнської творчої спілки «Спілка дизайнерів України», має диплом дизайнера, з 2000 року – член творчого об`єднання «Прибужжя», протягом багатьох років веде активну виставкову діяльність. А ще він майстер книжкової графіки. Це ілюстрації до творів різних авторів, дитячих книг, а також комікси для журналів, які вирізняються яскравістю художніх образів, молодим поглядом на життя, різноманіттям сатиричних образів.

Як повідомляло Інше ТВ, «Ойкумена художника Володимира Бахтова»: у Миколаєві відкрилась виставка до 70-річчя художника (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube