За командою Bihus.info стежили близько 30 людей (ВІДЕО)


17:4319.01.2024

Журналісти Bihus.info з’ясували, що за їхньою командою стежили близько 30 людей.

Співробітники заміського комплексу, де частина редакції святкувала корпоратив і де за ними стежили в номерах, розповіли, що за тиждень до заходу якийсь чоловік забронював саме ті номери, в яких пізніше мали відпочивати журналісти і інші співробітники. Про це йдеться у повідомленні Bihus.info.

Бігус розповів, що редакція запланувала на 27 грудня робочий тренінг із відпочинковою частиною ввечері, абронювання було на 26 грудня.

Однак за тиждень до їх прибуття в етнографічний комплекс “Українське село” під Києвом, де відбувалась новорічна вилазка і стеження за співробітниками редакції, до готелю прибув чоловік, якого цікавили нетипові речі – як от де стоїть ялинка, як розташовані обігрівачі… І він же забронював на 26 грудня ті ж самі номери, у яких мала відпочивати команда, а також сауну, де планував відпочивати колектив.

“26 грудня персонал комплексу спостерігав найдивніший корпоратив: 30 людей замовкали щоразу, коли в ресторан заходили співробітники. Ймовірно, ці ж люди встановили камери у готельних номерах нашої команди, а також і в сауні. Так, співробітники згадали, що бачили у своїх кімнатах щось схоже на пожежну сигналізацію”, – сказали журналісти.

Члени команди потім пригадували, що бачили у своїх кімнатах блоки,  схожі на пожежну сигналізацію, однак коли журналісти приїхали ще раз глянути на номери, таких «приборів» там не було.

«Наша команда — це здебільшого дівчата. Які переодягалися, ходили в душ, в сауну. З цього боку ситуація виглядає ще мерзеннішою», – підкреслив Денис Бігус.

За їхніми словами, цих “сигналізацій” вже не було 18 січня, коли журналісти приїхали до цього комплексу.

“Коли ми заїхали – більшість «технічної команди» виїхала. А коли наступного дня виїхали ми, в комплекс подзвонив дивний чоловік, який ЗНОВУ забронював УСІ ті номери, в яких жила команда. Після цього приїхало всього декілька людей, що взяли ключі від УСІХ номерів. Ймовірно, щоб забрати камери”, – припустили в редакції Бігуса.

Читайте: В СБУ прокоментували прослушку і відеозйомки представників проєкту «Bihus.Info»



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube