У Миколаєві побував унікальний поїзд-кухня «Food Train» (ФОТО)


19:4627.12.2023

У середу, 27 грудня, до Миколаєва прибув унікальний Food Train – поїзд-кухня, розроблений за проєктом «Укрзалізниці» та за підтримки The Howard G. Buffett Foundation.

Основна мета такого проєкту – підтримати українців на деокупованих територіях, в містах, наближених до зони ведення бойових дій та які можуть страждати через проблеми з логістикою й постачанням продуктів, зумовлені війною.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Зустрічали поїзд на залізничному вокзалі Миколаєва директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської ОВА Олександр Корольов та жителі міста.

У рамках події команда кухарів приготувала для мешканців Миколаєва близько 250 порцій вівчарського пирога з мʼяса та картопляного пюре, а також різдвяну кутю.

Для маленьких містян команда організувала святковий захід за участі аніматорів. Наприкінці заходу дітлахи отримали святкові подарунки.

«Робимо це, щоб навіть у прифронтових містах маленькі українці відчули подих свята», – зазначили представники АТ «Укрзалізниця».

Як повідомляло Інше ТВ, Україно-американський поїзд-кухня нагодував в прифронтових містах тих, хто щоденно на посту (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube