В Австралії орел приніс людям цуценя Дінго (ФОТО)


07:3311.12.2023

В Австралії пролітаючий над маєтком орел випустив з кігтів свою жертву – мале цуценя. Воно вижило, але згодом виявилося, що це не зовсім собака.

Про це повідомляє The Mirror.

Сталося це в місті Брайт, яке розташоване на північний схід від австралійського Мельбурна. Жінка прокинулася від того, що у дворі було чути скигчання.

У заростях чагарнику вона виявила когось, хто схожий одночасно і на цуценя, і на лисеня. Опублікувавши фотографії в соціальних мережах вона ще більше засумнівалася, хто це може бути насправді.

Після бурхливих обговорень в Інтернеті жінка відвезла цуценя до Альпійської лікарні для тварин. Співробітники лікарні відправили зразок ДНК на аналіз, щоб вирішити питання, повідомляє Yahoo News.

В Австралії орел приніс людям цуценя Дінго (ФОТО) 1
В Австралії орел приніс людям цуценя Дінго (ФОТО) 5

“Після тижнів тривожного очікування результати з генетичної лабораторії UNSW показали, що Ванді є на 100% чистим високогірним динго Вікторії”, – написав тоді притулок в Instagram.

В Австралії орел приніс людям цуценя Дінго (ФОТО) 3
В Австралії орел приніс людям цуценя Дінго (ФОТО) 6

“Ванді стане частиною нашої програми розведення, додавши нові гени для збільшення сили і різноманітності нашої страхової популяції чистих динго, що утримуються в неволі в нашому заповіднику”, – додали в заповіднику.

“Ми вважаємо, що Ванді був викрадений орлом і скинутий, оскільки у нього були рани на спині, а його нігті були стерті, що свідчить про те, що він пройшов довгий шлях пішки”, – написали у фонді.

Дінго – єдина австралійська собака, яка охороняється в національних парках відповідно до Закону про охорону природи 1992 року. Однак у деяких районах Квінсленду вони класифікуються як шкідники.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube