В Німеччині сім’я прикрасила будинок 555 ялинками і встановила черговий рекорд (ФОТО)


21:3510.12.2023

В будинку сім’ї Джеромін у Рінтельн-Фольксені залишилося не так вже й багато місця, щоб побачити його через усі ці ялинки. Інститут рекордів Німеччини (RID) підтвердив світовий рекорд “найбільшої кількості прикрашених ялинок в одному місці” – 555 дерев.

Про це пише Press Portal.

Після року перерви Сюзанна і Томас Джеромін, про “різдвяну примху” яких неодноразово повідомлялося, нарешті знову прикрашають свій будинок численними ялинками у всій красі! Вони побили власний рекорд 2021 року – 444 прикрашені ялинки.

Рекордсмен RID Олаф Кухенбекер приїхав з Гамбурга, щоб перевірити і порахувати ялинки в будинку Джеромінів. Одразу після цього Кухенбекер засвідчив покращений світовий рекорд і вручив подружжю Жером’єн їхній власний сертифікат рекорду RID. За подією пильно спостерігав чималий контингент ЗМІ. На черзі запис до реєстру рекордів RID.

В Німеччині сім'я прикрасила будинок 555 ялинками і встановила черговий рекорд (ФОТО) 1
Foto: Oliver Klesy
В Німеччині сім'я прикрасила будинок 555 ялинками і встановила черговий рекорд (ФОТО) 3
Foto: Oliver Klesy
В Німеччині сім'я прикрасила будинок 555 ялинками і встановила черговий рекорд (ФОТО) 5
Foto: Oliver Klesy

“Тепер Різдво починається – але по-справжньому!” – сказав Кухенбеккер після випробування. 555 повністю прикрашених ялинок виблискують з кожного куточка будинку Джеромінів, де вони творчо втілюють свій “різдвяний фетиш”.

Є тематичні ялинки, якими можна милуватися на кількох рівнях (Зоряні війни, футбол, Міньйони тощо). Джероміни навіть отримують запити від преси з Японії.

“Насправді це абсолютно нормально для нас”, – каже Сюзанна. “Тото в якийсь момент виявив свій ентузіазм до прикрашання, а потім почав купувати все більше і більше ялинкових прикрас і не зупинився до цього дня. Спочатку мені довелося до цього звикнути, але тепер я сама отримую від цього справжнє задоволення”.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube