У Криму “2 диверсантки” отруїли російських військових – понад 20 загиблих


13:4902.12.2023

Це сталося в одній із військових частин Сімферополя. За даними джерел серед військових, які перебувають у Криму, невідомі використовували отруєні алкоголь та їжу.

Про це повідомляє рос-канал Кремлевская табакерка.

“Прийшли на КПП військової частини дві милі дівчини, представилися місцевими мешканками. Принесли сім пляшок горілки і трохи закуски – рибу, ковбасу, хліб, сир. Сказали охороні, що хочуть віддячити нашим пацанам за все, за те, що ті їх захищають. Хлопці горілку і їжу взяли, випили з товаришами по службі, поїли. І багато хто отруївся”, – каже один із співрозмовників.

За даними джерел, у принесеному спиртному і продуктах були “величезні дози миш’яку”, а в одній із пляшок виявлено стрихнін. Померли 24 військових, ще 11 госпіталізовано.

“Злочинниць виявити не вдалося. Триває слідство. Правоохоронці з’ясовують, чи пов’язані вбивці з диверсантами з Мелітополя, які нещодавно отруїли кількох офіцерів ФСБ”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: Військовий детектив по-російськи – в Мелітополі отруїли ФСБшників і дивна могила кримських моряків на місцевому цвинтарі



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube