Удар ЗСУ по Токмаку знищив 11 офіцерів ворога, – телеграм-канали РФ


11:2229.11.2023

Російські телеграм-канали пишуть про вчорашній удар ЗСУ по Токмаку. Спочатку про це повідомив Рогозін, який звинуватив Україну в нападі на госпіталь. Втім, виявилось, що все не зовсім так.

“У Токмаку ворог вдарив ракетами по офіцерах, які зібралися на нараду. Загинули 14 осіб”, – пише Кремлевская табакерка і продовжує:

“Підтверджуємо інформацію Дмитра Рогозіна: у вівторок, 28 листопада, у Токмаку ворог завдав удару по госпіталю. У нас є додаткові дані з приводу цієї трагедії. Публікуємо їх на прохання товаришів по службі загиблих військових.

За даними трьох наших джерел (у Міноборони та серед військових, які зараз перебувають у Токмаку), удар було завдано під час наради офіцерів. Вони обговорювали небезпечну активізацію противника на Запорізькому напрямку фронту. Нараду спеціально зібрали в госпіталі. Вирішили, що українці не здогадаються, що її можуть провести в такому місці.

“Але хтось здав ворогу інформацію про збори офіцерів. І було, на жаль, завдано дуже точного удару, ракети прилетіли саме туди, де проходила нарада”, – розповів нам військовий, який зараз перебуває в Токмаку. Загинули 14 осіб, 11 із них – офіцери.

Товариші по службі загиблих через наш канал звертаються до Дмитра Рогозіна і вимагають від нього не приховувати інформацію про наслідки цього удару. Хоча б із поваги до пам’яті загиблих офіцерів”, – йдеться в повідомленні.

Про вибухи у тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області 28 листопада повідомляв міський голова Мелітополя Іван Федоров. Пізніше він писав, що з будівлі, яка була зруйнована вибухом, виносили поранених.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube