Бєлгородський губернатор не прийшов за полоненими, в РДК заявили, що передають їх в обмінний фонд (ВІДЕО)


21:0204.06.2023

Нагадаємо, як сьогодні повідомляло ІншеТВ, російські військові попали в полон до російських добровольців, які в черговому рейді у Бєлгородській області закріпилися уже в декількох населених пунктах. Вони запропонували губернатору Гладкову прийти за полоненими особисто, але цього не сталося.

Про це РДК повідомив на своїй сторінці в Телеграм.

-Досить передбачувано, пан Гладков не з’явився забрати простих російських солдатів – забракло мужності кавалеру ордена “мужества”. Полонених, до речі, стало набагато більше, але доля їх ні військове, ні цивільне керівництво не цікавить. Тільки Євген Пригожин виявив сміливість і заявив про готовність взяти участь у переговорах, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні РДК і Легіон “СР”взявли в полон 2 російських військових і запропонували губернатору приїхати за ними в храм, а заодно і поговорити про майбутнє регіону.

В’ячеслав Гладков опублікував відео, у якому обізвав добровольців нелюдами, фашистами та вбивцями, сказав, що вони вбивають старих, що людей там ховають щодня. Що скорше за все вони вбили і полонених. Але потім заявив, що готовий зустрітися з бійцями легіону “Свобода Росії” і РДК з 17 до 18 години в Шебекіно. Якщо військові, які перебувають у полоні, ще живі.

Пригожин заявив, що також готовий прислати за полоненими своїх командирів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube