Злитий в мережу «план контрнаступу» – фейк і спецоперація росії, – ГУР


14:1908.04.2023

Представник Головного управління розвідки МО України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону заявив, що злиті в мережу так звані «засекречені військові документи» про плани ЗС України – підробка та спецоперація російських спецслужб.

Про це інформують в пресслужбі відомства, передає Інше ТВ.

«Останні десятиліття найуспішніші операції російських спецслужб проходили в фотошопі. З попереднього аналізу цих матеріалів ми бачимо брехливі цифри по втратах з обох сторін. Частина інформації явно зібрана з відкритих джерел», – підкреслив він.

Говорячи про потреби української армії, Андрій Юсов зауважив, що ця тема багато обговорювалась на всіх рівнях: «Ні для кого не є секретом, що Україна ставить питання про авіацію, танки, боєприпаси та інші речі, які потрібні для швидшого звільнення окупованих територій, для збереження життів. Все інше – будемо чекати офіційних коментарів. Але українському суспільству немає підстав переживати».

Андрій Юсов додав, що контрнаступ буде, і головні плани ворог побачить і відчує на полі бою. Він також припустив, що росіяни могли підробити документи, щоб зірвати або уповільнити західну допомогу Україні.

Як повідомляло Інше ТВ, Скандал. В мережу злили секретні документи про підготовку наступу ЗСУ, частина з них спотворені, -The New York Times.

Також повідомлялось У соцмережах з’явилася нова порція секретних документів США щодо України, Близького Сходу і Китаю – ЗМІ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube