Продовжили справу німецьких фашистів. В РФ з радісними анонсами продають український чорнозем (ФОТО)


19:1929.03.2023

Російські крамниці почали продавати «родючий український чорнозем». Продавати чорнозем збираються у мішках по 50 літрів. Про початок продажу 29 березня заявив торговий центр «Південний», що у Москві, пише Главком.

«Родючий український чорнозем тепер у магазинах Росії… З радістю повідомляємо про старт продажу українського чорнозему в нашому торговому центрі «Південний»», – йдеться в повідомленні.

Магазини в РФ торгують «родючим українським чорноземом» (фото) фото 1

У магазині повідомили, що продаватимуть чорнозем з України в мішках по 50 літрів. Поки невідомо, скільки коштуватиме українська земля, адже ціну в московському ТЦ не стали уточнювати. Лише стверджують, що «високоякісний український чорнозем був ретельно перевірений на вміст шкідливих речовин».

«Після проведення всіх досліджень, можемо з упевненістю сказати, що завдяки властивостям українського чорнозему ваші рослини будуть здоровими та швидкорослими», — написали продавці.

Як всім відомо, під час Другої світової війни німецько-фашистські окупанти знімали верхній шар родючої української землі і вивозили в Німеччину. Зарад Путін обіцяє своєму оточенню величезні прибутки в Україні, в якій, за його словами, російські війська вже захопили території с корисними копалинами на півтора трильйони долларів. Але почали з землі. Нею, дай Бог, і закінчать.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube