«Великодня листівка від миколаївців миколаївцям»: Миколаївський краєзнавчий музей запускає флешмоб для тих, хто поїхав в евакуацію


22:4426.03.2023

Миколаївський обласний краєзнавчий музей запускає флешмоб «Великодня листівка від миколаївців миколаївцям».

Цей флешмоб – для тих миколаївців, які покинули рідну домівку через евакуацію.

Про суть флешмобу розповідається на фейсбук-сторінці музею, передає Інше ТВ.

«Наближається світле свято Великодня. Зазвичай, цього дня родини йшли на службу до церкви, а потім збиралися за домашнім столом, веселилися, ходили у гості. Через військову агресію росії багато мешканців Миколаївщини були вимушені виїхати до інших міст чи закордон. І вже вдруге миколаївська громада буде святкувати Великдень по різних куточках планети, але думками всі будуть на рідній землі.

Колись існувала гарна традиція: ті, хто виїжджав з оселі, надсилали додому листівки зі своїми враженнями та побажаннями. Миколаївський обласний краєзнавчий музей пропонує миколаївцям взяти участь у флешмобі «Великодня листівка від миколаївців миколаївцям» та привітати жителів області з Великоднем, надіславши вітальні листівки, характерні для тієї місцевості, де вони перебувають, до музею за адресою: 54001, м. Миколаїв, вул. Набережна, 29, Миколаївський обласний краєзнавчий музей.

Усі листівки експонуватимуться на великодній виставці», – йдеться в повідомленні..

Миколаївці, де б ви не були, – доєднуйтесь!

Як повідомляло Інше ТВ, в листопаді начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім взяв участь у флешмобі ГК «Укроборонпром» «Передай привіт окупанту».



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube