Нова професія – діпфейкер. СТБ у новому серіалі замінив обличчя російського актора “діпфейком” (ФОТО, ВІДЕО)


17:4125.03.2023

СТБ зробив “пластичну операцію” актору Дубравіну, який багато років знімався в Україні, а тепер мовчить про війну.

На це звернув увагу Телеграф.

Український телеканал СТБ за допомогою технологій “вирізав” російського актора Прохора Дубравіна, який мовчить про вторгення росії в Україну, з нового серіалу “Останній лист коханого”.

Це підмітив український актор Петро Крилов, який звернувся до телеканалу в Фейсбуці. За допомогою технології діпфейку обличчя героя Дубравіна замінили на обличчя українського актора Дмитра Саранського.

Насправді це російський актор Прохор Дубравін, який багато років знімався в Україні, проте після вторгнення жодним словом не прохопився про війну. І тепер на своїй сторінці у соцмережі він вітає росіян із днем перемоги. Невже Прохор зробив пластичну операцію, щоб з’явитися в українському серіалі? Ні! “Пластичну операцію” йому зробив телеканал СТБ“, — зазначив у відеозверненні Крилов.

Крім цього, судячи з рухів губ у трейлері, серіал спочатку знімався російською мовою, після чого був переозвучений українською. Сам Дмитро Саранський ще не відповів, чи знав він про використання свого обличчя в серіалі.

Нова професія - діпфейкер. СТБ у новому серіалі замінив обличчя російського актора "діпфейком" (ФОТО, ВІДЕО) 1
Нова професія - діпфейкер. СТБ у новому серіалі замінив обличчя російського актора "діпфейком" (ФОТО, ВІДЕО) 5
Нова професія - діпфейкер. СТБ у новому серіалі замінив обличчя російського актора "діпфейком" (ФОТО, ВІДЕО) 3
Нова професія - діпфейкер. СТБ у новому серіалі замінив обличчя російського актора "діпфейком" (ФОТО, ВІДЕО) 6

У мережі українці обурились такому “креативному” рішенню телеканалу. Коментарі користувачів Фейсбука говорять самі за себе: “Не пропадати ж грошам”, “Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, ви сліпі, німі, глухі?”, “Й**нуте “СТБ”! Що там “Нацрада з питань телебачення”? Спить?”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube