Чудернацька історія. Американський підприємець запропонував пасажирці літака $100 тис., якщо вона зніме маску (ФОТО)


19:0916.03.2023

Підприємець Стів Кірш розпочав торги з пасажиркою літака зі 100 доларів, але винагорода збільшилася вже до непристойної суми, від якої жінка все ж таки вирішила відмовитися.

Американський підприємець Стів Кірш, відомий як засновник Фонду раннього лікування COVID-19 (CETF), запропонував жінці на борту літака 100 000 доларів за зняття медичної маски.

Про це мільйонер написав у Twitter.

Мільйонер стверджував, що маски неефективні та намагався пояснити це пасажирці, яка сиділа поруч із ним у першому класі. Проте жінка відмовилася від його пропозиції отримати 100 000 доларів, оскільки вона вважала, що її захищає маска. Важливо відзначити, що попутниця Кірша працює у фармацевтичній компанії та має певні знання в галузі медицини.

Стів Кірш розпочав торги зі 100 доларів, але жінка зняла маску лише на час сніданку, оскільки, на її думку, під час їди не можна заразитися COVID-19. Мільйонер спробував пояснити їй, що ймовірність зараження не залежить від процесу їди і що достатньо одного вдиху, щоб підчепити вірус.

Стів Кірш розпочав торги зі 100 доларів, але жінка зняла маску лише на час сніданку, передає Фокус.

“Зараз я на борту рейсу Delta. Людина, яка сиділа поруч зі мною в першому класі, відмовилася від 100 000 доларів за те, щоб зняти маску на весь політ. Без жартів. Це було після того, як я пояснив, що вони не працюють. Вона працює у фармацевтичній компанії”, — написав чоловік.

Стівен Тодд Кірш — американський підприємець. Він заснував кілька компаній і був одним із двох людей, які незалежно один від одного винайшли оптичну мишу.

Українці на це все б сказали: “о проблеми у людей” і порадили б американцю донатити на ЗСУ.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube