Іспанський суд зобов’язав чоловіка виплатити колишній дружині 200 000 євро за 25 років домашньої праці


21:1107.03.2023

Іспанський суд зобов’язав чоловіка виплатити своїй колишній дружині 200 000 євро за 25 років неоплачуваної домашньої праці, повідомляє УНН.

Чоловікові було наказано виплатити їй «204 624,86 євро на основі річної мінімальної заробітної плати» протягом усього їхнього шлюбу, йдеться в ухвалі суду південної Андалусії, копію якої отримало AFP.

Пара мала дві дочки, і їхній шлюб регулювався режимом поділу власності, в якому вказувалося, що все, що заробляє кожна сторона, належить тільки їм, що в цьому випадку залишило б дружину без доступу до будь-якого багатства, придбаного за роки партнерства.

Після заміжжя дружина присвятила себе «в основному дому, що означало турботу про будинок, сім’ю і про все, що з цим пов’язано», йдеться в постанові.

Колишнього чоловіка також зобов’язали виплачувати їй щомісячну допомогу з догляду за дочками, одна з яких неповнолітня, а інша старша 18 років.

Виступаючи на радіо Cadena Ser, жінка, ім’я якої не називається, сказала, що її чоловік «не хотів, щоб вона працювала» поза домом, хоча він дозволяв їй працювати у спортзалах, якими він володів, де вона займалася «зв’язками з громадськістю та виступала як спостерігач».

Крім того, «я присвятила себе виключно роботі по дому, наглядаючи за чоловіком та будинком».

«Він змусив мене взяти на себе особливу роль виконання домашніх справ настільки, що я була в такому місці, де я дійсно не могла більше нічого робити», – сказала вона.

Вирок зробив її «дуже щасливою», тому що він був «дуже заслуженим».

Читайте: Суд арештував активи Медведчука і Козака, записані на львівську пенсіонерку



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube