Пісні війни. KOZAK SIROMAHA – Ну ж бо (ВІДЕО)


17:5205.03.2023

Колоритний український виконавець KOZAK SIROMAHA випустив нову пісню «Ну ж бо».

Прем’єра кліпу відбулась на Youtube-каналі виконавця 3 березня, передає Інше ТВ.

«Наш мир та наша свобода залежить тільки від нас і належить тільки нам! Кожна людина в Україні відчула внутрішню силу свободи, завдяки цьому ми живі і ми живемо, але ж це постійна праця, постійне вдосконалення, і поки ця сила присутня нас не зламати на усіх рівнях, як на фізичному, так і на енергетичному!», – йдеться в дописі до відео. 

Як повідомляло «ТСН», KOZAK SIROMAHA – це не лише образ для кар’єри, у житті Олександр Люббоженко з Дніпра також дотримується усіх козацьких традицій та обрядів. 

Свого часу музикант закінчив Академію козацтва й навіть порвав свої документи, щоб стати справжнім нереєстровим козаком. До речі, саме через відсутність паспорту Олександр не зміг поїхати на “Євробачення-2022” у складі гурту Kalush Orchestra. 

Зараз разом із дружиною та трьома дітьми KOZAK SIROMAHA живуть у козацькому поселенні Таромське на березі річки Дніпро. Родина виховує дітей за давніми традиціями, без телефонів і доступу до інтернету. Олександр не відводив синів до початкової школи, замість цього навчав їх самостійно козацьким традиціям, володінням шаблею й наукам. 

Окрім вокалу, KOZAK SIROMAHA грає на інструменті фісгармонь і виконує свої пісні у жанрі тринда – жанр козацьких байок. Також відомо, що Олександр вступив до лав ЗСУ і служив у складі АТО.

Як повідомляло Інше ТВ, Пісні війни. Бумбокс feat. Сергій Жадан — «Правда» (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube