Громади Миколаївщини отримали більше 200 наборів від Save the Children in Ukraine (ФОТО)


11:2727.02.2023

Жителі декількох громад Миколаївщини, а саме Первомайської та Баштанської, днями отримали від організації Save the Children великі гігієнічні набори.

Команда гуманітарного штабу “Центру підтримки бізнесу” доставила ці вантажі безпосередньо до сіл.

Про це повідомили в «Центрі підтримки бізнесу», передає Інше ТВ.

“Старт гуманітарної програми почався з сіл Білозірка, Первомайське, Новомиколаївка та м. Баштанка. Роздано у сукупності 200 наборів, які дуже потрібні мешканцям”, – розповів керівник гуманітарного штабу «Центру підтримки бізнесу» Артем Ващиленко.

До набору входить 20 позицій гігієни, серед яких шампуні, гелі, зубні пасти та щітки, рушники, запас прального порошку, миючі засоби та багато інших корисних речей для сімей.

“Завдяки такій співпраці з Save the Children ми зможемо допомогти нужденним. Адже жителі незламних сіл Миколаївщини досі потребують підтримки”, – підкреслив він.

Зазначимо, що програма забезпечення сімей гігієнічними набори тільки розпочалася.

Як повідомляло Інше ТВ, цей проект реалізовується Всеукраїнською громадською організацією «Українська Асоціація Центрів Підтримки Бізнесу» за підтримки міжнародної гуманітарної організації Save the Children.

Проєктом передбачено забезпечення наборами гігієни родин з дітьми, в тому числі малозабезпечених, вагітних жінок, інвалідів, які проживають у територіальних громадах Миколаївської та Херсонської областей, розташованих у зоні бойових дій або поряд з ними, та потребують допомоги і піклування.

В рамках проєкту планується охопити 2250 домогосподарств та 8000 осіб, які проживають на територіях Баштанської, Березнегуватської, Галицинівської, Горохівської, Первомайської, Снігурівської та Шевченківської територіальних громад Миколаївської області, а також Білозерської, Бериславської, Борозенської, Великоолександрівської, Дар’ївської, Калинівської, Милівської, Музиківської, Новорайської, Тягинської, Херсонської, Чорнобаївської територіальних громад Херсонської області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube