Цієї суботи дві громади Миколаївщині отримають гігієнічні набори від Save the Children in Ukraine


15:4923.02.2023

Вже в суботу, 25 лютого, відбудеться роздача гігієнічних наборів від “Save the Children in Ukraine” у перших двох громадах Миколаївщини.

Зокрема, команда гуманітарного штабу “Центру підтримки бізнесу” завітає до селищ Первомайської та Баштанської громад.

Про це повідомили в Центрі підтримки бізнесу, передає Інше ТВ.

«Вказані громади постраждали від військових дій, проте життя поступово повертається сюди. Допомога для нескорених українців є дуже важливою.

Збір та видача допомоги у Первомайський ОТГ розпочинається з 10:00.

Збір та видача допомоги у Баштанській ОТГ розпочнеться о 12:00.

Точний час та місце видачі погоджені з головами громад та старостами сіл. Видача проводиться за попередньо погодженими списками.

Контакти для уточнення: +380678211343», – йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що цей проект реалізовується Всеукраїнською громадською організацією «Українська Асоціація Центрів Підтримки Бізнесу» за підтримки міжнародної гуманітарної організації Save the Children.

Проєктом передбачено забезпечення наборами гігієни родин з дітьми, в тому числі малозабезпечених, вагітних жінок, інвалідів, які проживають у територіальних громадах Миколаївської та Херсонської областей, розташованих у зоні бойових дій або поряд з ними, та потребують допомоги і піклування.

В рамках проєкту планується охопити 2250 домогосподарств та 8000 осіб, які проживають на територіях Баштанської, Березнегуватської, Галицинівської, Горохівської, Первомайської, Снігурівської та Шевченківської територіальних громад Миколаївської області, а також Білозерської, Бериславської, Борозенської, Великоолександрівської, Дар’ївської, Калинівської, Милівської, Музиківської, Новорайської, Тягинської, Херсонської, Чорнобаївської територіальних громад Херсонської області.

Як повідомляло Інше ТВ, Асоціація учасників та інвалідів АТО з Миколаєва готує книги для дітей, батьки яких воюють



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube