У шести областях пошкодження мереж – Укренерго


21:0222.02.2023

Без електропостачання залишаються 137 населених пунктів. Ремонтні бригади проводять активні роботи.
Внаслідок поганих погодних умов у шести регіонах України спостерігаються проблеми з енергопостачанням. Про це повідомляє Укренерго у середу, 22 лютого, пише Кореспондент.

“Через пошкодження мереж операторів системи розподілу, спричинених несприятливими погодними умовами (шквальний вітер), без електропостачання залишаються 137 населених пунктів у Київській, Житомирській, Волинській, Чернівецькій, Хмельницькій та Тернопільській областях. Ремонтні роботи тривають”, – йдеться у повідомленні.

Водночас споживання електроенергії в Україні зберігається на рівні звичайного робочого дня. Дефіцит потужності в енергосистемі відсутній і поки що не прогнозується.

Нині працюють усі види електростанцій. Імпорт електроенергії виробляється у незначних обсягах завдяки стабілізації електропостачання країни.

Ліміти споживання для областей не встановлювалися, але при зміні ситуації в енергосистемі та різкому зростанні споживання можливе застосування відключень.

В Одесі та Одеському районі залишаються мережеві обмеження через пошкодження обладнання на підстанціях внаслідок російських ракетних ударів та атак дронами. У регіоні тривають активні ремонтні роботи.

Читайте: В Україні зростає споживання електроенергії



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube