Окопи для росіян на Півдні України рили мігранти з Таджикистану. Тепер вони скаржаться на те, що їх надурили з зарплатнею, – ЗМІ


18:0220.02.2023

Мігранти з Таджикистану рили окопи на окупованій території Запорізької області, але країна-агресор відмовилася виплатити їм обіцяну заробітну плату.

Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza із посиланням на одного з таджикистанців Амінжона, пише «NV».

За його словами, місяць тому Амінжона та ще 32 громадяни Таджикистану та Узбекистану відправили до Запорізької області для будівництва окопів. Мігрантів поселили у покинутих українських будинках.

Амінжон вирив два окопи, проте Сергій, який наймав його, заплатив йому лише 595 тисяч рублів замість обіцяних 800 тисяч. Деякі його інші колеги не змогли повернутися до Москви, оскільки один із них втратив кисть руки, у іншого трапився апендицит, але жодної медичної допомоги вони не отримали, розповів таджикистанець.

Мігранти, яких відправляють на роботу на окуповані території України, скаржаться на обман не вперше. На початку грудня мігранти з Таджикистану, які поїхали «відновлювати» окупований росіянами Маріуполь, заявили, що їх роботодавці обдурили — виплачували їм лише половину обіцяної зарплати.

Як повідомляло Інше ТВ, в грудні минулого року стало відомо, що рашисти в Криму чекають ЗСУ – риють окопи і мінують берег (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube