путін збудував секретну мережу залізничних доріг і станцій – вони ведуть до його резиденцій


16:2514.02.2023

До всіх основних резиденцій російського диктатора володимира путіна підвели залізничні колії, а поруч побудували таємні станції. Про це повідомляє видання “Проект”, передає УНН.

Повідомляється, що восени 2022 року кореспондент “Проекту” виявив на території Валдайського національного парку залізничну станцію, що охороняється, з вертолітним майданчиком поряд з селом Довгі Бороди — найближчий населений пункт до улюбленої путіним валдайської резиденції. Троє місцевих жителів повідомили “Проекту”, що станція та спеціальна залізнична колія до нею побудовані тільки для глави держави, а охоронець прогнав кореспондента, коли він спробував підійти до забору станції, що охороняється.

“Раніше у Валдая залізниця була в жахливому стані, нею можна було їхати не більше 15-25 км/год. Коли почали готувати залізницю до резиденції на Валдаї, то частина існуючих шляхів, по яким мав пройти поїзд Путіна, відремонтували, а ті ділянки, куди йому не треба, ремонтувати не стали”, — розповів колишній машиніст, який працював на маршруті між москвою і санкт-петербургом і не раз, за його словами, бачив спецпоїзд диктатора.

Зазначається, що згідно з супутниковими знімками, станція та залізниця для путіна на Валдаї були побудовані в 2019 році.

“Землю під станцією було вилучено з приватної власності на користь ФСО (федеральної служби охорони – ред.) рішенням тодішнього прем’єр-міністра дмитра медведєва. Сама спецстанція розрахована на невелику кількість вагонів і прихована за високим парканом, на якому кожні 10 метрів встановлені камери спостереження”, — йдеться у розслідуванні журналістів.

Також повідомляється, що для зупинки поїзда біля сочинської резиденції “Бочарів струмок” у районі 2017 року з’явилася платформа та нова тупикова залізнична гілка, прихована від колій, якою ходять електрички, високим парканом.

Читайте: Путін навмисно приховує втрати під Вугледаром, щоб не псувати легенду про успішний наступ, – ISW



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube