Росіяни не відмовились від ракетних атак: скільки в Чорному морі російських кораблів з ракетами – ОК «Південь»


08:0213.02.2023

У Чорному морі 12 лютого збільшилась кількість російських кораблів до 12 суден, з них два – носії ракет “Калібр” із залпом 8 ракет.

Начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня капітан першого рангу Наталія Гуменюк 13 лютого розповіла в ефірі телемарафону, що корабельне угруповання ворога перебуває у тій же кількості, повідомляє 24 канал.

За словами Наталії Гуменюк, росіяни продовжують тримати два підводних ракетоносії, споряджені до 8-ми ракет.

«Це говорить про те, що ворог не відмовився від ракетних атак. Вони можуть бути залучені, як до масованої або комбінованої ракетної атаки, так і до точкових ударів», – заявила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня.

За словами Гуменюк, пуски з підводних човнів ускладнені їх виявленням. Так, росіяни можуть тероризувати місцеве населення загрозою цих ударів.

Проте начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня пригадала, що росіяни частіше “грають м’язами”, а напоготові мають ще і надводні ракетоносії, які перебувають в пунктах базування і, найімовірніше, проходять переспорядження і готуються до наступного виходу.

«Якщо говорити про відстань від одного масованого ракетного удару до іншого, то це, як правило, – до 2 тижнів. І можемо зауважити, що від попереднього до наступного – це якраз 24 лютого. Пам’ятаючи про тяжіння ворога до сакральних дат, треба бути напоготові», – заявила Наталія Гуменюк.

Як повідомляло Інше ТВ, 155-та російська бригада морпіхів, яку вже тричі окупанти доукомплектовували, розбита під Вугледаром, – ЗМІ



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube