Помер поранений в голову терорист Мангушев, який виступав з “черепом азовця”


13:3408.02.2023

Російський найманець, командир підрозділу так званої “Народної міліції ЛНР” Ігор Мангушев із позивним “Берег” помер у лікарні від поранення в голову, яке він дістав за невстановлених обставин у тилу окупантів – місті Кадіївка Луганської області.

Про це повідомило російське пропагандистське видання “РИА Новости” з посиланням на друга терориста Акіма Апачева. 

“Він (Мангушев) помер. Вчора я відвідував Ігоря разом із його дружиною Тетяною в госпіталі. Лікарі сказали, що “Берег” перебуває в атонічній комі. Це остання стадія коми, як мені пояснили. Сама куля застрягла в центрі мозку, пройшла довгий шлях. У результаті утворився великий набряк головного мозку. “Берег” би дуже хотів вижити, але вже не мав шансів”.

Він також додав, що 7 лютого справу передали до Слідкому РФ і нібито “за матеріалами справи все ясно”, і навіть відомо, хто це зробив.  

Раніше ми повідомляли, що рашистському пропагандисту Мангушеву, який виступав з черепом нібито захисника “Азовсталі”, прострелили голову (ФОТО).

4 лютого російські Telegram-канали повідомили, що о 00:30 того дня Мангушева доправили до нейрохірургії м. Стаханов із “сліпим вогнепальним кульовим пораненням у голову”.

Зазначалося, що характер поранення свідчить про те, що постріл здійснили з короткоствольної зброї в потилично-тім’яну ділянку, але обставини того, що сталося, невідомі.

5 лютого в мережі з’явилося відео, на якому дівчина, яка назвалася дружиною Мангушева Тетяною Азаревич, заявила, що поранення бойовика може бути замахом або навіть стратою.

Азаревич зачитала з телефону, що Мангушев дістав поранення в ніч із 3 на 4 лютого “в тилу, у Стаханові”, тобто на тимчасово окупованій російськими військами території.

Дружина окупанта розповіла, що стріляли з близької відстані з пістолета, а куля – імовірно 9мм – застрягла в мозку.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube