Рашистському пропагандисту Мангушеву, який виступав з черепом нібито захисника “Азовсталі”, прострелили голову (ФОТО)


15:4804.02.2023

Російському неонацисту з формування “Світла Русь” Ігорю Мангушеву, який виступав з нібито черепом бійця ЗСУ, прострелили голову.

Про це інформують телеграм-канали окупантів, повідомляє Цензор.НЕТ.

Мангушева доставили до лікарні окупованої Кадіївки на Луганщині зі сліпим вогнепальним кульовим пораненням в голову. Медики кажуть, що в нього стріляли з близької відстані.

Стан неонациста “стабільно важкий, з негативною тенденцією”.

Російському пропагандисту Мангушеву, який виступав з черепом нібито захисника Азовсталі, прострелили голову 01

Російські телеграм-канали публікують фото пораненого терориста. Офіційних підтверджень інформації немає. Разом з тим ЗМІ зазначають, що Telegram-канал Мангушева не оновлювався з 3 лютого.

Нагадаємо, в липні 2022 року в інтернеті з’явилося відео, на якому Мангушев, виступаючи перед аудиторією окупантів, демонструє череп. Сам неонацист стверджував, що це – череп військового ЗСУ з “Азовсталі”.

Мангушев, тримаючи в руках мікрофон і череп, закликав товаришів до насильства проти українських військових і цивільних. “Ми воюємо не з людьми. Ми воюємо з ідеєю”, – заявляв терорист.

Мангушев (позивний “Берег”) – лідер неонацистського руху “Світла Русь”. Також його вважають творцем ПВК “Єнот”, яка співпрацювала з ФСБ РФ.

Зараз Ігор Мангушев бере участь на війні в Україні. У 2011-му притягувався за побої, а також за участь у мітингу проти виборів до Держдуми РФ. Справжнє прізвище – Реймер, яке він змінив на Мангушев.

У своєму особистому телеграм-каналі регулярно закликав до вбивств мирного населення України. “Ми спалимо ваші будинки, вб’ємо ваші сім’ї, відберемо ваших дітей і виростимо їх росіянами”, – написав він, наприклад, у своєму каналі 25 серпня. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube