Пісні війни. Антитіла – «Фортеця Бахмут» (ВІДЕО)


23:0203.02.2023

3 лютого відбулась прем’єра нової пісні гурту «Антитіла» «Фортеця Бахмут».

Відео було оприлюднене на Youtube-каналі гурту, передає Інше ТВ.

Як повідомляється, лірика композиції була створена за добу. Мелодія та гармонія написана солдатом, музикантом гурту Сергієм Вусиком і є в музичному арсеналі гурту давно, проте чекала свого часу і сьогодні була доповнена аранжуванням і рисами, які музиканти отримали на війні.

«Фортеця Бахмут» – це присвята стійкості і подвигу українського народу, українських військових, які борються проти невиправданої несправедливої агресії росії.

«Ми, як музиканти, розуміли, що нам потрібно зробити щось надихаюче, з чим хотілося б рвати землю, йти в бій, стояти і не відступати. Але як громадяни, які мають бойовий досвід, розуміємо, що свою справу і своє завдання потрібно робити спокійно, як того вчили нас, і що за нашими спинами, за спинами тих, хто конкретно зараз зі зброєю чинить супротив окупантам, – майбутнє України. І що б не відбувалося навколо, ти маєш взяти себе в руки і робити все, що від тебе залежить, у найліпшому вигляді. Так сталося, що таких ситуацій і ми пережили достатньо, тому, як ніхто, розуміємо, про що співаємо, і за що стоять наші побратими в найпекельнішій точці світу сьогодні», – каже лідер гурту Тарас Тополя.

Музика: Сергій Вусик, Тарас Тополя

Аранжування: Сергій Вусик, Максим Сиволап

Слова: Тарас Тополя

Зведення, мастерінг: Євген Дон

Як повідомляло Інше ТВ, Пісні війни. БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – «Повернись живим» (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube