“Ми перебуваємо напередодні дуже активної фази”, – представник ГУР (ВІДЕО)


12:3101.02.2023

Російські окупанти на полі бою можуть брати тільки кількістю, а Захід здійснив квантовий стрибок у військовій підтримці Києва.

Про це сьогодні в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) Андрій Юсов, коментуючи інформацію про велику кількість російських солдатів, тілами яких завалюють українські позиції.

Він наголосив, що на відміну від росармії, українські захисники воюють саме вмінням, а не числом.

“Українські Сили оборони, українські командири, командування це і демонструють. Тому насправді втрати вороги набагато вищі, ніж в української армії. На жаль, є втрати і в нас. Але майстерність і мотивація українських бійців, українських воїнів, плюс техніка і озброєння, як наше вітчизняне, так і допомога від наших партнерів, це те, що зрештою переламає і перебіг і цих наступальних дій. Тому так, дійсно, ми перебуваємо напередодні дуже активної фази, і лютий, і березень — це будуть дуже активні дії. Насправді з огляду на той стан військ і техніки, які є у рашистів, нічого іншого, крім як воювати кількістю, у них не залишається”, — сказав Юсов.

Представник ГУР МОУ констатував, що російське суспільство своєю чергою це поки що терпить.

“Але кількість трупів, які йдуть до Росії, а також, зокрема, і важкопоранених, я думаю, рано чи пізно почне діяти і навіть на це зазомбоване суспільство”, — зазначив він.

За інформацією Юсова, якщо говорити про безпілотники, коптери і дрони, але не про “Шахеди”, то вже сьогодні українці набагато в технічному плані випереджають окупантів і за кількістю, і за якістю. Щодо ситуації безпосередньо на полі бою, то в України вже сьогодні в цьому перевага є, і вона тільки збільшуватиметься.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube