Кількість зафіксованих НЛО за минулий рік збільшилась більше ніж вдвічі (ВІДЕО)


07:3314.01.2023

Управління директора національної розвідки США заявив, що Пентагон зараз вивчає 510 випадків виявлення НЛО. Це значно більше, ніж 144 інциденти, які були згадані у звіті у 2021 році.

Про це пише The Washington Post.

Видання пише, що Всепрофільне управління з вивчення аномалій, створене минулого літа, проаналізувало безліч випадків фіксування НЛО, зібраних у рамках нової ініціативи уряду. У ході перевірки не було охарактеризовано понад 170 випадків. Виявлені під час таких інцидентів НЛО мали незвичні льотні показники. Експерти намагаються визначити роботу об’єктів.

Повідомляється, що численні урядові перевірки не виявили жодних доказів того, що НЛО та інші об’єкти, які були помічені в океані, мають позаземне походження.

У матеріалі йдеться, що в Пентагоні побоюються, що НЛО можуть бути небезпечними для польотів військової та цивільної авіації. Крім того, такі об’єкти можуть збирати інформацію про військові бази США. Передбачається, що НЛО насправді можуть бути безпілотниками, створеними за невідомими американцями технологіями Китаєм чи Росією.

Журналісти пишуть, що більшість нових повідомлень надійшло від авіаторів та операторів ВМС та ВПС США, які були свідками активності НЛО під час виконання своїх службових обов’язків. Слідчі виявили, що у багатьох із цих звітів “бракує докладних даних”, щоб остаточно сказати, що бачив персонал.

Як пише видання ABC News, два з трьох відео, розсекречених Пентагоном у 2020 році та записаних з датчиків на борту винищувача, тепер мають правдоподібні пояснення. Наприклад, у відео Go Fast чути, як пілоти ВМС говорять про об’єкт, який дуже швидко рухається над водою. Оцінка експертів у тому, що те, що пілоти бачили на своїх відеоекранах, насправді було оптичною ілюзією.

Повідомляється, що відео було знято екіпажем винищувача у 2015 році.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube