Кримські татари сформували спецпідрозділ “Крим” – він зараз воює під Бахмутом


08:0228.12.2022

Від перших днів повномасштабного вторгнення рф на територію України, кримські татари разом з українцями та іншими національностями встали пліч-о-пліч на захист рідної землі, на захист територіальної цілісності України

 Депортація з історичної Батьківщини кримських татар радянським тоталітарним режимом, окупація Кримського півострова тоталітарним російським режимом – це те, через що пройшов кримськотатарській народ у своїй історії.

 Сьогодні кримські татари беруть активну участь у війні проти свого історичного ворога – російської федерації, боронячи свою країну у найгарячіших точках на фронті.

 Так, з числа кримських татар сформовано окремий спецпідрозділ «Крим» в лавах Головного управління розвідки Міністерства оборони України, який зараз боронить українську землю в Бахмуті, брав учать в успішних спецопераціях на півдні країни та інших гарячих точках.

 Бійці підрозділу вже відзначені державними нагородами за успішні операції зі знищення ворога, які вони проводили спільно з українським побратимами з інших підрозділів.

 Сьогодні кількісний склад підрозділу «Крим» постійно зростає, до підрозділу приєднуються мешканці тимчасово окупованого Криму та інших національностей, здобуваючу бойовий досвід, необхідний для звільнення усієї території України.

Кримські татари були, є та залишатимуться надійною опорою Української держави в Криму, і вони стануть першими в ряди, хто визволятиме свою рідну землю від російських окупаційних військ.

 Наша майбутня перемога сьогодні виборюється спільними зусиллями українців, кримських татар та всіх національностей, які боронять Україну, повідомляють в ГУР Міноборони.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube