Іспанія вилучила більше 4 тонн гашишу на британському вітрильнику (ВІДЕО)


07:3328.12.2022

Іспанська поліція заарештувала човен із 4400 кілограмами гашишу біля узбережжя південної Іспанії та заарештувала двох британських членів екіпажу, які, ймовірно, прямували до Латинської Америки.

Про це повідомляє EuropaPress.

В результаті спільної операції митного нагляду Податкової служби та Національної поліції за участю Національного агентства по боротьбі зі злочинністю Великої Британії на борту британського вітрильника в Кадіській затоці було вилучено 4,4 тонни гашишу. Наразі заарештовано двох осіб. Судно вирушило до західного узбережжя Марокко для завантаження наркотиків, але через погодні умови було змушене повернутися в іспанські води.

“Слідство встановило, що судно мало бути використане для завантаження великої кількості гашишу в Марокко, який мав бути транспортований до Латинської Америки”, – повідомили в поліції.

Човен прямував до західного узбережжя Марокко, щоб забрати свій вантаж, але потім був змушений повернутися до Іспанії через погану погоду в Гібралтарській протоці, де його й перехопило патрульне судно.

Офіцери, піднявшись на човен, виявили “численні пакети з рафії, які часто використовуються для транспортування цього виду наркотиків”. Поліцейські загалом нарахували 130 пакетів, що містили близько 4400 кг гашишу.

Після цього човен доставили в Кадіс, а двох британських членів екіпажу заарештували, проте в поліції повідомили, що не виключають можливості подальших арештів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube