Бенксі продасть 50 малюнків-трафаретів для допомоги Україні (ФОТО)


07:1110.12.2022

Всесвітньо відомий британський вуличний художник Бенксі створив 50 малюнків-трафаретів, виставив їх на продаж через сайт благодійного фонду, всі отримані гроші підуть на допомогу для України.

Про це повідомляється в Instagram Бенксі та на сайті фонду Legasy Of War.

“Я зробив 50 таких принтів, а всі виручені кошти підуть нашим друзям в Україні. Завітайте до сайту banky.legacyofwarfoundation.com”, – написав Бенксі.

Бенксі продасть 50 своїх робіт та віддасть гроші на допомогу Україні

На сайті фонду зазначається, що кожну з 50 копій підписано і пронумеровано, один покупець може придбати лише один екземпляр за ціною 5000 фунтів стерлінгів (близько $6100).

Кожен екземпляр покладений у дерев’яну раму та унікальний, оскільки подряпини на кожну роботу Бенксі наносив окремо – за допомогою ножа для піци.

“Якщо ви хочете придбати один, будь ласка, зареєструйте свої дані нижче. Реєстрація закінчується в п’ятницю, 16 грудня, о 12:00 за Гринвічем. Множинні замовлення та боти будуть дискваліфіковані. Успішних кандидатів буде обрано за допомогою комп’ютера, і їм буде надіслано інформацію про те, як завершити купку.”, – йдеться на сайті.

На кошти, отримані від розпродажу цих робіт, будуть закріплені нові машини швидкої допомоги та машини підтримки.

“Вони потрібні на Донбасі для продовження евакуації інвалідів, літніх людей та постраждалих мирних жителів. Ми відправимо генератори, газові обігрівачі та ліхтарі на сонячних батареях до громад, які переживають сувору зиму без електрики. І ми зможемо продовжити нашу підтримку притулків у Києві для жінок та ЛГБТК-спільнот”, – сказав генеральний директор фонду  Legasy Of War  Джайлз Дулей.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube