Вийшла книга з промовами Зеленського “Послання з України”


11:3306.12.2022

Наприкінці листопада було видано книгу “Послання з України”, що містить 16 промов Президента Володимира Зеленського, а також написаний ним вступ.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в релізі видавництва Penguin Random House, переданому ЗМІ.

Як зазначається у повідомленні, видавець назвав збірку “бойовим кличем для всього світу, щоб виступити і боротися за свободу”.

У передмові Зеленський підкреслив, що відібрані ним промови, які увійшли до книги, допоможуть читачам “зрозуміти українців: наші прагнення, наші принципи і наші цінності”.

Вийшла книга з промовами Зеленського "Послання з України" 1

Видання також містить вступ, у якому Зеленський розмірковує про те, що він дізнався про себе і про Україну від початку конфлікту з росією.

Крім того, Президент у книзі написав, що “підтримка України – це не тренд, не мем”. “Якщо ви хочете зрозуміти, звідки ми прийшли, чого хочемо і куди йдемо, вам потрібно більше дізнатися про те, хто ми такі. Ця книга допоможе вам зробити саме це”, – додав він.

Книга “Послання з України” міститиме передмову Аркадія Островського, редактора журналу Economist по росії та Східній Європі, який пояснить контекст виступів і чому вони мають значення. Островський сказав, що в книзі зафіксовано, “як Україна знайшла свій голос і свою силу”.

Книга вийде у Великій Британії, США, Німеччині, Іспанії та Португалії, повідомляє видавець.

Роуен Борчерс, редакційний директор видавництва Hutchinson Heinemann, сказав: “За останні сім місяців виступи президента Зеленського стали закликом до дії для всіх, кому небайдуже майбутнє демократії. Це честь – допомогти йому поділитися своїм посланням зі світом”.

Усі доходи Президента Зеленського від продажу книжки – щонайменше 60 пенсів за примірник друкованого видання, що продається у Великій Британії, – буде передано до фонду United24. Гроші з цього фонду, що перебуває у віданні уряду України, розподіляють по міністерствах на найнагальніші потреби, повідомили у видавництві.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube