Екранізація українського коміксу «Максим Оса» очолила тижневий рейтинг найпопулярніших фільмів на MEGOGO


20:0805.12.2022

24 листопада відбулась цифрова прем’єра історичного детективного фільму «Максим Оса та золото Песиголовця». За даними медіасервісу MEGOGO, стрічка з перших днів стала лідером серед фільмів доступних за поштучним продажем.

Про це повідомляє ДержКіно України, передає Інше ТВ.

Так, в прем’єрний тиждень глядачі купували «Максим Оса та золото Песиголовця» вдвічі більше, ніж наступний за популярністю фільм. Ще однією приємною особливістю рейтингу, стало впевнене лідерство одразу двох українських стрічок.

ТОП-5 фільмів тижня на MEGOGO:

Максим Оса та золото Песиголовця (Україна, 2022)

Топ Ган: Меверік (США, 2022)

Я працюю на цвинтарі (Україна, 2022)

Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора (Велика Британія, США, 2022)

Не хвилюйся, серденько (США, 2022)

Фільм «Максим Оса та золото Песиголовця» режисера Мирослава Латика знятий за мотивами однойменного коміксу Ігора Баранька. Це історія відчайдушного козака — чи не перший український глядацький художній фільм, де переважає сучасна героїка, вдало поєднуються елементи детективу, трилеру, фентезі та дорослої казки.

Події стрічки відбуваються восени 1636 року, коли польський король відправляє на Січ золото, щоб уникнути повстання козаків. З цією місією в дорогу вирушають Бубен, Бугай, Келеп, Сивий та Хвіст, які мають зустрітися із запорізьким хорунжим Максимом Осою. Щоправда, для всіх це завдання закінчується сумно.

Фільм створено Кіностудією дитячих та юнацьких фільмів ім. О.О. Ханжонкова за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Як повідомляло Інше ТВ, З 5 січня в прокаті стартує україно-польська історична драма “Щедрик” (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube