Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів


12:5105.12.2022

Як ми сьогодні повідомляли, вранці на авіабазі в Енгельсі та під Рязанню сталися потужні вибухи. На обозх аеродромах базуються стратегічні бомбардувальники Ту-95, два з яких зазнали пошкоджень.

Як в Україні коментують ці інциденти.

“Сталися “хлопки”, які все частіше на території Росії відбуваються. Як би ворог не хотів – ми ще нічого не починали. Ось так можна охарактеризувати ці події. Їм треба почухати потилицю, подумати, а як і хто це зробив, як це відбулося? Знайти винних. Може, це займе деякий час. Тривожний для них сигнал. Ймовірно, дещо відтермінують, хоч це тільки припущення”, – заявив в ефірі каналу FreeДОМ спікер Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Він нагадав, що недавно у ЗМІ з’явилася інформація, що РФ сконцентрувала на базі в Енгельсі до двох десятків бомбардувальників, завезла ракети та заправляє літаки. Попри вибухи на авіабазі, загроза масованого ракетного удару по Україні зберігається.

“Те що відбулося нині – треба дочекатися супутникових знімків. Супутникові знімки обов’язково скоро з’являться. Тоді можна говорити про характер цих пошкоджень. Сподіваємося, характер цих пошкоджень якомога більший”, – сказав Ігнат.

А в себе на сторінці у Фейсбуці він написав таке.

Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 1
Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 13

В Телеграм-каналах також пишуть, що рашисти планували сьогодні масований обстріл по нашій енергоструктурі, який мав розпочатися в 15.00.

Натякають і на беспілотник, який, як повідомляв Укроборонпром, уже на стадії завершення після успішних випробуванб. Нагадаємо, дальність цого польотів – 1000 км.

Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 3
Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 14

В Офісі президента незабаром після повідомлень із РФ про ранкові вибухи на російських авіабазах під Саратовом та Рязанню порадили Кремлю “вивчати астрономію, а не слухати придворних астрологів”. Про це написав у Twitter радник голови ОП Михайло Подоляк.

За його словами, “якщо дуже часто запускати щось у повітряний простір інших країн, рано чи пізно невідомі літальні об’єкти повернуться до місця вильоту”.

“Земля кругла. Це ще відкрив Галілей”, – додав він.

Українське військово-політичне керівництво не коментує можливі спецоперації ЗСУ та інших складових сил оборони, максимум – обмежується натяками.

Попри втішні заяви влади, росіяни в мережі висловлюють свою думку щодо інциденту на аеродромі та висловлюють свої обурення.

В рф реагують традиційно – влада пише, що “паники нет”, блогери – що влада бреше.

Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 5
Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 15
Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 7
Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 16
Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 9
Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 17

В одному з російських пабліків скаржаться, що в росії не залишилося стратегічних об’єктів, які можна вважати безпечними.

Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 11
Вибухи на військових аеродромах в рф. Реакція в Україні і у рашистів 18

Наші блогери пишуть, що це подарунок до Дня волонтера і до завтрашнього свята ЗСУ.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube