Російське командування приховує причини загибелі «мобіків» перед новою хвилею мобілізації, щоб запобігти бунтам в армії (АУДІО)


15:1703.12.2022

Щоб не було бунтів в російській армії, її командування приховує причини загибелі мобілізованих.

Про це свідчить нове перехоплення СБУ, опубліковане на фейсбук-сторінці Служби, передає Інше ТВ.

Сибірячка розповідає мобілізованому чоловікові, якого відправили воювати на Донецькому напрямку, про те, що мобілізовані повертаються додому у цинкових домовинах. І найбільше дивує родичів офіційна причина загибелі.

«Уже толпы мобилизованных домой обратно приезжают. В цинке. У нас в Сибири уже вообще до хр#на, чуть ли не каждый день пишут. Пишут, что самое интересное (про причину загибелі, – прим.): «Уснул и не проснулся»… Не то, чтобы там где-то на учениях, либо где-то там в боевых действиях… «Уснул и не проснулся». Вот, недавно, случай был. А он был там, на передке…», – каже росіянка.

Чоловік вважає очевидним, що таким чином командування намагається мінімізувати суспільну паніку перед новою хвилею мобілізації, яку на росії планують провести в грудні. «Сейчас скажи, что пиз#ец, всё, все там… умрут нах#й, и х#й кто пойдёт больше», – пояснює він дружині, мовляв, «новобранці» і так деморалізовані.

Частина з них калічать себе і навіть не доїжджають до війни. Ділиться власним досвідом перебування у наметовому містечку для мобілізованих у Новосибірську: «Там один, короче, себе вены вскрыл, второго порезали, третий от синьки сдох…».

А з тих окупантів, хто таки доїхав на війну в Україні, загинули вже понад 90 тис. Тож росіянам, які хочуть повернутися додому не в цинковій труні, нагадуємо про «гарячу лінію» +380936886888. Зателефонувавши за цим номером, можна отримати детальну інструкцію, як максимально безпечно здатися в полон.

Як повідомляло Інше ТВ, ЗМІ назвали ім’я людини, яка вмовила путіна піти війною проти України



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube