Генітальний портрет. Бар у Вільнюсі розмістив сороміцький плакат з Путіним (ВІДЕО)


14:4102.12.2022

В пивбар Šnekutis, що знаходиться у Вільнюсі, переповнений щодня відвідувачами не тільки через те, що тут відмінне пиво та смачні картопляні млинці. Господар закладу розмістив посеред кав’ярні актуальну інсталяцію – сороміцький плакат з Путіним, повідомляє Главком.

Пивбар Šnekutis рекомендують відвідати упорядники багатьох туристичних довідників. Мовляв, тут є страви національної кухні, а ціни помітно нижчі: картопляні млинці по 2-4 євро, картопляна запіканка – по 5 євро. Реклама діє: в закладі зазвичай багато туристів. Однак треба сказати, що приходять сюди не лише за смачною їжею та алкогольними напоями за оригінальним рецептом, а й за атмосферою. На одній зі стін кав’ярні красується величезне панно з обличчя диктатора Путіна, яке складене з крихітних світлин чоловічих інтимних органів.

Треба додати, що це не єдиний «привіт» місцевих Путіну. Ще до початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну у центрі Вільнюса на стіні невеликого ресторану з’явився провокаційний мурал, що зображує Путіна і Трампа, що цілуються. Малюнок створив художник Міндаугас Бонану на замовлення власників закладу. Власники ресторану вважають, що ці два персонажі дуже схожі. У них обох величезне его і вони чудово виглядають разом. Малюнок литовського художника дуже схожий на знамениту фотографію поцілунку генсека СРСР Брежнєва та керівника Німецької Демократичної Республіки Еріха Хонеккера.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube