Ведучий британської програми “Вижити за будь-яку ціну” Гріллз покаже програму про Зеленського та боротьбу українців за життя


17:1302.12.2022

Ведучий британської програми “Вижити за будь-яку ціну” та мандрівник Едвард Майкл “Беар” Гріллз незабаром покаже свою спеціальну програму про українського президента Володимира Зеленського та боротьбу українців за життя в умовах російської агресії, пише Iнтерфакс.

“Цього тижня мені випала честь побувати в столиці України – Києві та провести час із президентом Зеленським. Це був досвід для мене, як ніякий інший. Оскільки в країні настає зима, а їхня інфраструктура зазнає атак, виживання для мільйонів людей стає реальною щоденною боротьбою”, – написав Гріллз.

Завдяки спеціальній програмі, за словами Гріллза, світ побачить президента Зеленського з того боку, якого ніколи раніше не показували.

“Я хотів дізнатися, як він насправді справляється… Я отримав набагато більше. Програма скоро з’явиться. Дякую Зеленському за гостинність у такий непростий час. Залишайся сильним”, – написав ведучий.

Гріллз – ведучий телепрограми “Вижити за будь-яку ціну” та автор книги “Ніколи не здавайся”. У телепрограмі, яка виходить з 2006 року, він висаджується у диких місцях та показує глядачам, як виживати. Під час експедицій Гріллз збирає кошти для благодійних організацій.

Читайте: Автор всевітньо відомої передачі “Вижити за будь-яку ціну” Беар Гріллс приїхав в Україну і зустрівся з Зеленським. Хто кого вчив? (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube