До білорусі прибули російські генерали — моніторингова група


10:5302.12.2022

На білоруському аеродромі в Мачулищах приземлився Ту-154М ВКС росії, який привіз з аеродрому “Чкаловський” російських генералів.

Про це повідомляє УНН з посиланням на моніторингову групу “Беларускі Гаюн”.

За інформацією моніторингової служби, вчора вранці на аеродромі в Мачулищах приземлився пасажирський Ту-154М ВКС рф (RA-85686), що прилетів з аеродрому Чкаловський.

“Відомо, що борт доставив до Мінська групи російських генералів. У пропагандистських ресурсах про цей візит поки не повідомлялося. На опублікованих кадрах наради у лукашенка російських генералів не зазначалося”, — йдеться у повідомленні.

Того ж ранку до повітряного простору рб ​​зайшов урядовий VIP-борт Спеціального льотного загону росія (RA-09007). Борт прямував у бік Мінська. Хто знаходився на борту літака, поки не відомо.

24-25 листопада повідомлялося про візит групи російських генералів до рб. Тоді метою візиту називалася інспекція ходу військової підготовки так званого регіонального угруповання військ (РГВ) на полігонах рб. Про візит російських військових МО рб так і не повідомило. Можна припустити, що новий візит — це продовження “інспекції”, розпочатої тиждень тому.

Читайте: Лукашенко зібрав силовиків для обговорення заходів щодо захисту Білорусі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube