“Боже, яке кончене”. Модель з Болгарії так збільшила губи, що може задихнутися. І це не все, що вона збільшила (ФОТО)


23:0027.11.2022

Так, 25-річна мешканка Болгарії Андреа Іванова є гарячою прихильницею косметичних філерів. Дівчина кілька разів зверталася до косметологів. На її думку, вона досягла бажаного результату — свої губи Андреа вважає «найпухлішими у світі».

Наразі модель вирішила поставити новий рекорд, навіть якщо це може її вбити. Своїми планами Андреа поділилася з виданням Mirror.

Жінка, яка стверджує, що у неї “найбільші губи у світі”, прагне побити новий рекорд – цього разу зі своїм підборіддям – незважаючи на попередження лікаря, що будь-які подальші косметичні операції можуть бути “фатальними”. 25-річна Андреа Іванова пройшла 32 процедури по корекції свого підборіддя, які обійшлися їй в колосальні 8 000 фунтів стерлінгів, в своєму прагненні виглядати як лялька Братц.

Інфлюенсер Instagram відсвяткувала своє 25-річчя минулого місяця, додавши трохи наповнювача для щелепи та підборіддя. Тепер її нещодавня косметична процедура дала їй новий світовий рекорд – титул “найбільш витягнутого і загостреного підборіддя у світі”.

“Я люблю свої губи і хочу побити цей новий рекорд”, – сказала Андреа з Софії, Болгарія. “Минулого місяця у мене був день народження, і я відсвяткувала його за допомогою філлера для щелепи.

"Боже, яке кончене". Модель з Болгарії так збільшила губи, що може задихнутися. І це не все, що вона збільшила (ФОТО) 1

Андреа Іванова на вечірці з нагоди свого 25-річчя (Зображення: Jam Press/@andrea88476)
“Поки я буду займатися цим, я, звичайно, буду стежити за своїми губами”.

Щоб досягти своєї нової мети, Андреа каже, що робить ін’єкції гіалуронової кислоти кожні два тижні. І на цьому вона не зупиняється, оскільки вона також буде підтримувати свої величезні губи за допомогою щомісячних ін’єкцій.

Андреа почала свій шлях модифікації тіла в 2018 році і з тих пір не озирається назад.

Кожна ін’єкція коштує 250 фунтів стерлінгів, тільки на губи вона витратила близько 8 000 фунтів стерлінгів.

"Боже, яке кончене". Модель з Болгарії так збільшила губи, що може задихнутися. І це не все, що вона збільшила (ФОТО) 3
"Боже, яке кончене". Модель з Болгарії так збільшила губи, що може задихнутися. І це не все, що вона збільшила (ФОТО) 7

Раніше вона пообіцяла, що ніщо не завадить їй збільшити губи ще більше, хоча вони вже настільки величезні, що майже перекривають ніздрі.

Її лікар раніше попереджав її, щоб вона звертала увагу на будь-який біль у роті, оскільки майбутні процедури можуть бути потенційно “фатальними”.

Незважаючи на ризики – і ускладнення, які виникають при наявності величезних губ, наприклад, при прийомі їжі – вона наполягає на тому, що не може насититися уколами.

Андреа додала: “Мій лікар сказав, що він думає, що я знову переборщу з філерами в підборідді. Але він сказав це про мої губи.

“Я налаштована на більше, тому що думаю, що мені потрібно подовжити і загострити підборіддя. Я так сильно хочу цей рекорд, що готовий битися за нього.

Колишня студентка філософського факультету не тільки лягла під ніж на обличчі, але й перенесла операцію зі збільшення розміру грудей з 75C до 75E.

"Боже, яке кончене". Модель з Болгарії так збільшила губи, що може задихнутися. І це не все, що вона збільшила (ФОТО) 5
"Боже, яке кончене". Модель з Болгарії так збільшила губи, що може задихнутися. І це не все, що вона збільшила (ФОТО) 8

Ці зміни не тільки додали їй впевненості в собі, але й принесли Андреа натовп шанувальників в Instagram, оскільки користувачі часто коментують її унікальний зовнішній вигляд.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube